Forside

- støtte til børn og udsatte kvinder i Ghana


        FruHansensplan har 3 fokusområder:

  1. Socialt arbejde i slumbyen " Liberian Camp" ved hovedstaden Accra
  2. Støtte til fordrevne kvinder i "hekselejren" ved Kpatinga i det nordlige Ghana
  3. Vores computerskole i Kpatinga samt juniorhigh-skolen i Nwogu

     Her ud over arbejder vi også med at bygge brønde, vandtanke, toiletter og renovere skoler og huse i slummen


Om FruHansensPlan og mig


Jeg hedder Lisbet Hansen og er en årgang 1960. Jeg arbejder som selvstændig sammen med min mand, vi har en restaurant, hvor jeg har fuldtidsbeskæftigelse - og som regel lidt mere end det :) 
Jeg
prioriterer at bruge mine ferier på mit arbejde i Ghana, og er så vidt muligt i Ghana to gange årligt.

Jeg var i Ghana første gang i 2014 som frivillig hos "From Heart to Hand" og dette ophold blev starten på mit eget projekt i Ghana, nemlig FruHansensPlan.
Jeg forelskede mig dybt i landet og befolkningen og via fantastiske venskaber i landet, har mit projekt udviklet sig stille og roligt. Der har aldrig været en langssigtet forkromet plan, men jeg har været så privilligeret at møde de rette mennesker på de rette tidspunkter, så i dag - 2022 - er vi en forening med ca. 120 medlemmer og vores arbejde er lagt i faste rammer.
Vi driver et madprojekt i slumbyen "liberian camp"ved hovedstaden Accra , hvor vi sørger for at børnene får to ugentlige solide måltider, vi støtter de ældre kvinder som lever som fordrevne "hekse" i det nordlige Ghana, og så har vi også en lille computerskole og i skrivende stund ved at opføre en juniorhigh-school-bygning i Nwogu, også i det nordlige Ghana. Vores økomomi er baseret på medlemmernes kontingent, støtte fra fonde og klubber samt de mange foredrag, som jeg årligt holder. Vores arbejde i Ghana er knyttet op på mine fantastiske venner, Isack og Marie Jelled, som står for arbejdet i Liberian Camp samt etabelering af brønde, og Mariam Yarquah som står for arbejdet i det nordlige med hekselejren, vandtanke og computerskolen. Desuden har jeg god støtte fra min ven i Kumasi, Maxwell Donkor. Alle arbejder ulønnet.
Uden dem og alle medlemmerne - ingen FruhansensPlan !

Læs om det hele under "Mere"  i øverste højre hjørne.


        Følg os på Facebook                           

          Her bliver der opdateret omtrent dagligt